Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens

De praktijk is vanaf 11 mei weer normaal geopend. Er worden maatregelen getroffen ter bescherming tegen het Corona-virus.

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een syndroom dat gepaard gaat met spierpijn, stijfheid, slaapstoornissen en ernstige vermoeidheid. Volgens de nieuwste inzichten moet de oorzaak van fibromyalgie gezocht worden in stoornissen in het centrale zenuwstelsel. In de reguliere geneeskunde is hier niets aan te doen. Gelukkig is er op orthomoleculair gebied wel iets aan te doen.

Er zijn aanwijzingen dat de manier waarop pijn door het zenuwstelsel wordt doorgegeven bij fibromyalgiepatiënten verstoord is en dat pijnprikkels versterkt binnenkomen. Dit kan met supplementen verbeterd worden.
Een groot aantal fibromyalgiepatiënten heeft een verminderd zuurstoftransport van de rode bloedlichaampjes naar het weefsel en de spieren. Door dit slechte zuurstoftransport verzuren spieren bij fibromyalgiepatiënten eerder dan bij gezonde mensen, met als gevolg vermoeidheid en pijn. Ook hier kan met natuurlijke middelen iets aan gedaan worden.

Bij fibromyalgie is er sprake van een te veel doorlatende bloed-hersen-barrière. De bloed-hersen-barrière zorgt ervoor dat het transport naar de hersenen selectief gebeurt. Hij laat glucose, mineralen en eiwitten door en als het goed is verder helemaal niks. Het is belangrijk om deze barrière weer te herstellen.

Dit alles wordt ondersteund door bioresonantie, waardoor het herstel een stuk sneller verloopt.

 

 

Praktijk in Sleen

De praktijk is gevestigd in het Banyan Centrum Drenthe aan De Goornhoek 1 / 2 in Sleen.
Voor het maken van een afspraak belt u:
06-28 14 30 26 of gebruikt u het
contactformulier