Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens

Biofotonentherapie

Onze gezondheid is afhankelijk van het functioneren van cellen
Fotonentherapie behandelt het lichaam met een lage intensiteit infrarood laserlicht en rood LED-licht met als doel de werking van de lichaamscellen te stimuleren. Ons lichaam is opgebouwd uit 60 – 100.000.000.000.000.000 cellen. Elke cel houdt zichzelf in leven door algemene functies, zoals de opname van zuurstof en voedingsstoffen, afbraak en opbouw van stoffen, communicatie met andere cellen, zelfherstel en celdeling. Elke cel heeft ook specifieke functies die in dienst staan van een optimale werking van het lichaam, zoals transport van zuurstof door rode bloedcellen, samentrekking van spieren door spiercellen en overdracht van elektrische signalen door zenuwcellen. Het functioneren van ons lichaam als geheel wordt bepaald door het functioneren van alle individuele cellen.

Het functioneren van onze cellen is afhankelijk van biofotonen
Sinds 1975 bewijst wetenschappelijk onderzoek dat lichaamscellen continue licht uitstralen. Het licht kreeg de naam biofotonen en kenmerkt zich door veel infrarood licht en een zeer lage intensiteit. Dit biologische laserlicht ontstaat doordat alle lichaamscellen zonlicht opnemen en het vervolgens transformeren in biofotonen. Lichaamscellen gebruiken biofotonen als bron van energie voor alle celfuncties en als communicatiemiddel voor de aansturing van alle celfuncties en de samenwerking met andere cellen.

Bevatten onze cellen voldoende biofotonen?
Tegenwoordig ontwikkelen veel mensen een tekort aan biofotonen door:

1.

Te weinig productie van biofotonen door ons leven in gebouwen, het klimaat en te weinig natuurlijk voedsel en drinkwater

2.

Te veel afgifte van biofotonen door stress, teveel afvalstoffen en electrosmog.
Door een chronisch tekort aan biofotonen in de cellen ontstaan op den duur allerlei gezondheidsklachten.

Voor welke gezondheidsproblemen?
Fotonentherapie stimuleert de werking van alle soorten cellen, weefsels en organen. Daarom worden er goede resultaten behaald bij aandoeningen van alle orgaanstelsels: het zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem, spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel, circulatiestelsel, spijsverteringsstelsel en de huid. Mensen met vermoeidheidsklachten ervaren vaak snel verbetering.