Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens

Verbonden ademhaling

Wil jij je trauma’s en negatieve gedachten loslaten en weer voluit gaan leven?

Met de verbonden ademhaling krijg je toegang tot je onderbewustzijn, waar mentale en emotionele trauma’s liggen opgeslagen. Als we deze trauma’s een plek kunnen geven en los kunnen laten, ervaren we meer rust, voldoening en vreugde in ons leven. Het zorgt voor integratie van onderdrukte gedachten en emoties en voor een opschoning van het onderbewuste. Trauma’s worden aangeraakt, doorleefd en losgelaten. Verbonden ademhalen is een diepgaand proces waardoor je je vrijer gaat voelen en positiever in het leven komt te staan. Je gaat meer plezier, speelsheid, vreugde en je authentieke kracht ervaren.

De verbonden ademhaling creëert energie met een hoge frequentie om de energie met een lage frequentie permanent in trilling te verhogen. Het is de gemakkelijkste en snelste manier om je bewustzijnsontwikkeling te versnellen. De weg naar verbinding met onze ziel ligt open en kan leiden tot mystieke ervaringen, meer inzicht en een groter gevoel van verbinding met alles om ons heen. Het herstelt de natuurlijke verbinding tussen je geest en je lichaam. Weerstand wordt omgezet in een flow.

Op fysiek niveau doorbreek je beperkte ademhalingspatronen en leer je effectiever en gemakkelijker te ademen.

Tijdens een ademhalingssessie worden er (fysiek) bepaalde punten op je lichaam aangeraakt waar blokkades zitten. Je ademt daar doorheen tot de blokkade verdwenen is. Je hoeft, in tegenstelling tot de meeste andere therapieën, niet te praten over je trauma’s en problemen. Door de verbonden ademhaling los je deze vanzelf op. Het kan je ook helpen als je last hebt van faalangst, depressiviteit, gebrek aan zelfvertrouwen, negatieve overtuigingen, vastzittende emoties, het jezelf niet kunnen uiten, oordelen en zelfveroordeling, moeilijk vinden blije gevoelens toe te laten, onvoldoende kunnen genieten, opgekropte boosheid voelen en bij het verwerken van je angsten.

Adem je beperkt, dan leef je ook beperkt. Ademen is JA! zeggen tegen het leven!