Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens

Natuurlijk Gezond Drenthe

Ik combineer verschillende therapieën tot een effectieve behandelmethode voor heel veel verschillende lichamelijke klachten.

Denk aan o.a. diabetes 2, reumatische aandoeningen en artrose, fibromyalgie, hormonale klachten, eczeem en andere huidklachten, maag- en darmklachten, allergieën, overgewicht, chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk, astma en bronchitis, migraine, chronische blaasontsteking en andere klachten waarbij bacteriën een rol pelen, candida en auto-immuunziektes.

Elke behandeling bestaat uit:

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapie

Bioresonantie
Bioresonantie

Biofotonentherapie
Biofotonentherapie

De combinatie van deze therapievormen zorgt voor een hele succesvolle behandeling van de meeste klachten. Bovendien zitten veel mensen lekkerder in hun vel na een aantal sessies.

Darmtherapie

Darmtherapie

Het spijsverteringsstelsel van de mens wordt bevolkt door grote hoeveelheden micro-organismen die vooral in de darmen leven. Dit noemt men de darmflora of het microbioom. De darmflora bestaat uit meer dan 600 verschillende bacteriën, schimmels en gisten. Een goede darmflora zorgt ervoor dat er weinig ruimte is voor de groei van schadelijke micro-organismen in de darm (bacteriën, schimmels en parasieten) en voor de aanmaak van neurotransmitters die onze stemming reguleren en invloed hebben op ons hormoonstelsel. Een verstoorde darmflora heeft hierdoor niet alleen effect op de darmen, maar ook op andere lichamelijke en psychische systemen.

Verkeerde eetgewoonten, langdurige stress, antibioticabehandelingen, parasitaire belasting, erfelijke aanleg, etc. kunnen de darmflora en het immuunsysteem verstoren.

Een verstoorde darmflora kan leiden tot:
Prikkelbare darmsyndroom
Opgeblazen gevoel en winderigheid
Buikkrampen
Diarree of verstopping
Ontstekingsziektes van de darm zoals de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa
Allergieën en intoleranties
Steeds terugkerende blaasontstekingen
Candida
Vermoeidheid
Hoofdpijn
Schildklieraandoeningen
Huidklachten zoals eczeem en psoriasis
Reuma en andere auto-immuunziektes
Astma
Depressies
Leaky gut
Etc……

Darmtherapie begint met het weglaten van voeding waar je niet goed op reageert (dat test ik met bioresonantie, bij ernstige aandoeningen kan er ook een bloedtest gedaan worden). Daarna wordt de vertering verbeterd en moeten parasieten, schimmels en foute bacteriën geëlimineerd en de goede bacteriën d.m.v.voeding en supplementen toegevoegd worden. Als laatste wordt het darmslijmvlies hersteld.

Bij ernstige gezondheidsklachten is het aan te raden om een ontlastingsonderzoek te doen; ik werk met de testen van Medivere.

Biofotonentherapie

Onze gezondheid is afhankelijk van het functioneren van cellen
Fotonentherapie behandelt het lichaam met een lage intensiteit infrarood laserlicht en rood LED-licht met als doel de werking van de lichaamscellen te stimuleren. Ons lichaam is opgebouwd uit 60 – 100.000.000.000.000.000 cellen. Elke cel houdt zichzelf in leven door algemene functies, zoals de opname van zuurstof en voedingsstoffen, afbraak en opbouw van stoffen, communicatie met andere cellen, zelfherstel en celdeling. Elke cel heeft ook specifieke functies die in dienst staan van een optimale werking van het lichaam, zoals transport van zuurstof door rode bloedcellen, samentrekking van spieren door spiercellen en overdracht van elektrische signalen door zenuwcellen. Het functioneren van ons lichaam als geheel wordt bepaald door het functioneren van alle individuele cellen.

Het functioneren van onze cellen is afhankelijk van biofotonen
Sinds 1975 bewijst wetenschappelijk onderzoek dat lichaamscellen continue licht uitstralen. Het licht kreeg de naam biofotonen en kenmerkt zich door veel infrarood licht en een zeer lage intensiteit. Dit biologische laserlicht ontstaat doordat alle lichaamscellen zonlicht opnemen en het vervolgens transformeren in biofotonen. Lichaamscellen gebruiken biofotonen als bron van energie voor alle celfuncties en als communicatiemiddel voor de aansturing van alle celfuncties en de samenwerking met andere cellen.

Bevatten onze cellen voldoende biofotonen?
Tegenwoordig ontwikkelen veel mensen een tekort aan biofotonen door:

1.

Te weinig productie van biofotonen door ons leven in gebouwen, het klimaat en te weinig natuurlijk voedsel en drinkwater

2.

Te veel afgifte van biofotonen door stress, teveel afvalstoffen en electrosmog.
Door een chronisch tekort aan biofotonen in de cellen ontstaan op den duur allerlei gezondheidsklachten.

Voor welke gezondheidsproblemen?
Fotonentherapie stimuleert de werking van alle soorten cellen, weefsels en organen. Daarom worden er goede resultaten behaald bij aandoeningen van alle orgaanstelsels: het zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem, spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel, circulatiestelsel, spijsverteringsstelsel en de huid. Mensen met vermoeidheidsklachten ervaren vaak snel verbetering.

Orthomoleculaire therapie

Steeds meer mensen worden zich bewust van de relatie tussen voeding en gezondheid. Voeding bepaalt voor een groot deel hoe je lichaam functioneert, hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. Als je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, kan het lichaam opbouwen, repareren, ontgiften en vernieuwen.

We eten steeds meer gemaksvoedsel met allerlei toevoegingen waar ons lichaam niets aan heeft en waar het weer vanaf moet zien te komen. Onderschat ook de invloed van stress niet. Verschillende lichaamsprocessen worden hierdoor verstoord, waardoor er klachten, vermoeidheid en ziektes op kunnen treden. Een auto blijft veel langer zonder problemen draaien als je er goede, schone brandstof in gooit. Datzelfde geldt voor ons lichaam.

Ten eerste kijk ik altijd met bioresonantie of er voedingsintoleranties zijn. Een voedingsintolerantie is iets anders dan een allergie. Van een allergie heb je binnen een paar uur last; je kunt voedingsintoleranties hebben zonder dat je het merkt, maar het doet wel iets met je immuunsysteem of je darmen.

95% van de chronische aandoeningen hebben te maken met zogenaamde laaggradige ontstekingen. Ook hier merk je, in tegenstelling tot een actieve ontsteking, niets van, maar het is funest voor je lichaam. Hier kun je een enorm verschil maken door meer ontstekingsremmende voeding te eten en specifieke supplementen te slikken.

 

 

Praktijk in Sleen

De praktijk is gevestigd aan De Goornhoek 1 / 2 in Sleen.
Voor het maken van een afspraak belt u:
06-28 14 30 26 of gebruikt u het
contactformulier