Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens

De praktijk is vanaf 11 mei weer normaal geopend. Er worden maatregelen getroffen ter bescherming tegen het Corona-virus.

Bioresonantie

Hoe werkt bioresonantie?

Ons lichaam is opgebouwd uit weefsels en organen; deze bestaan uit celstructuren, welke bestaan uit cellen. De cellen zijn opgebouwd uit moleculen, die weer bestaan uit atomen. Elk atoom heeft zijn eigen electromagnetische veldje. Dit magneetje wordt in stand gehouden door de positief geladen kern waar negatief geladen electronen omheen draaien. De lading van de atomen geven aan het molecuul een eigen trilling. Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam geleid worden door elektromagnetische trillingen. Ziekteprocessen beginnen met verkeerde, disharmonische trillingen, die de chemische processen verkeerd aansturen. De frequenties van een gezond persoon zijn harmonisch. Disharmonische frequenties vanuit een gestoord lichaamsdeel worden naar de Bicom-computer geleid en worden verwerkt tot therapiesignaal. De harmonische gezonde trillingen worden aan het lichaam teruggegeven. Daardoor verdwijnt de foutieve besturing van de chemische processen in het lichaam.

Alle stoffen zoals hormonen, vitamines, vetten, koolhydraten, zuurstof, stikstof en schadelijke substanties zoals virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en toxines hebben hun eigen chemische identiteit en daarmee ook hun specifieke electromagnetische veld (trilling). De schadelijke stoffen kunnen met bioresonantie worden opgespoord en geëlimineerd.
Ik werk met de Bicom, dit is één van de meest effectieve, krachtige bioresonantie-apparaten. De volgende klachten kunnen o.a. behandeld worden met de Bicom:

  • Allergieën, bv voor pollen, huisstofmijt en voedselovergevoeligheden. De gevolgen hiervan zijn vaak te vinden op het gebied van de huid (eczeem, acne, galbulten, jeuk, psoriasis) en maag- en darmslijmvliezen (opgeblazen gevoel, winderigheid, prikkelbare darm)
  • Klachten aan de luchtwegen zoals astma, bronchitis en sinusitis
  • Aandoeningen van organen zoals maag, darmen, lever, gas, blaas en nieren
  • Restklachten na de ziekte van Pfeiffer, Lyme en andere ziekteverwekkers
  • Chronische vermoeidheid
  • Reumatische klachten
  • Hormonale klachten zoals PMS, menstruatie- en overgangsklachten
  • Hart- en vaatziekten, zoals hoge bloeddruk
  • Opsporen van voedselintoleranties
  • Allerlei klachten die veroorzaakt worden door virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en toxines, zoals bijvoorbeeld gordelroos (herpes zoster virus), candida, kalknagels, koortslip, acné bij volwassenen, steenpuisten, maagzweren enz.

Tarieven

Het eerste consult duurt 2 uur en kost € 80.
Vervolgconsulten kosten € 50.

Betalen kan met pin.

Op basis van het lidmaatschap bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeswijzen) worden de consulten gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit het aanvullende pakket. Download hier het meest recente vergoedingenoverzicht (2020).

Indien u een afspraak af wilt zeggen, dit graag minimaal 48 uur van tevoren doorgeven (afzeggingen in het weekend tellen als afzegging op de maandag) per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-28143026.
Als de afspraak niet tijdig wordt afgezegd, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Natuurlijk gezond Drenthe

Tegenwoordig zijn er veel mensen met gezondheidsklachten en soms begint dit al op jonge leeftijd. Denk aan diabetes 2, reumatische aandoeningen, fibromyalgie, overgangsklachten, hormonale klachten, darmklachten, allergieën, overgewicht, chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk en auto-immuunziektes. Dit zijn veel voorkomende klachten waar vaak iets aan te doen is.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de relatie tussen voeding en gezondheid. Voeding bepaalt voor een groot deel hoe je lichaam functioneert, hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. Als je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, kan het lichaam opbouwen, repareren, ontgiften en vernieuwen.

springjump

We eten steeds meer gemaksvoedsel met allerlei toevoegingen waar ons lichaam niets aan heeft en waar het weer vanaf moet zien te komen. Onderschat ook de invloed van stress niet. Verschillende lichaamsprocessen worden hierdoor verstoord, waardoor er klachten, vermoeidheid en ziektes op kunnen treden. Een auto blijft veel langer zonder problemen draaien als je er goede, schone brandstof in gooit. Datzelfde geldt voor ons lichaam.

Ziekte ontstaat niet zomaar, het is een noodoplossing van je lichaam. We gaan bekijken hoe we de ziekte overbodig kunnen maken en het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer ingeschakeld kan worden. Er is met voeding en supplementen veel meer mogelijk dan je zou denken.

Ten eerste kijk ik altijd met bioresonantie of er voedingsintoleranties zijn. Een voedingsintolerantie is iets anders dan een allergie. Van een allergie heb je binnen een paar uur last; je kunt voedingsintoleranties hebben zonder dat je het merkt, maar het doet wel iets met je immuunsysteem of je darmen.

De meeste chronische aandoeningen hebben te maken met zogenaamde laaggradige ontstekingen. Ook hier merk je, in tegenstelling tot een actieve ontsteking, niets van, maar het is funest voor je lichaam. Hier kun je een enorm verschil maken door meer ontstekingsremmende voeding te eten en specifieke supplementen te slikken.

Wat vaak voorkomt is een te doorlaatbare darmwand. Dit is meestal het geval bij auto-immuunziektes, darmproblemen, huidaandoeningen zoals eczeem en acne en vermoeidheid. Zo’n lekke darmwand kun je in 3 weken tijd herstellen met supplementen. Bij ernstige darmproblemen kan het zinvol zijn om een ontlastingstest te laten doen, zodat het duidelijk is wat er precies aan de hand is in de darmen en je dit kunt herstellen.

Ook kunnen je lichaamscellen een zuurstoftekort hebben, zoals o.a. bij artrose (en nog een aantal aandoeningen). Dit kan hersteld worden door een kuur van 6 weken met supplementen. Het is niet zo dat na 6 weken de artrose (als voorbeeld) weg is, maar je stopt hiermee wel het proces.

Er is ook vaak sprake van een verzuring van het lichaam. Een basisch lichaam wordt veel minder snel ziek dan een verzuurd lichaam. Dit is te testen d.m.v. urinestrips en te herstellen door andere voeding, basische (voeten)baden, mineraalzout en verschillende soorten ontslakkende thee.

Dan zijn er klachten die te maken hebben met teveel toxines in het lichaam. Je kunt dan de lever ondersteunen of zware metalen afvoeren met supplementen. Klachten kunnen ook ontstaan door voedingstekorten, zoals een schildklier die in de onderfunctie gaat door bv een gebrek aan selenium of jodium.

Er is een nieuwe methode, waarmee je in 3,5 maand van een auto-immuunziekte, (laaggradige) ontstekingen en diabetes af kunt komen. Dit vraagt wel een behoorlijke inzet van iemand. Er moet dan elke ochtend 5 minuten gesport worden en er is een streng dieet en een aantal supplementen. Het voordeel hiervan is dat de aandoening als het ware gewist wordt uit je lichaam. Dit laatste is niet voor iedereen geschikt omdat het discipline vraagt, maar je kiest natuurlijk je eigen pad. Je kunt het ook op een meer geleidelijke manier doen.

Dit zijn zo een aantal voorbeelden, er kunnen natuurlijk ook hele andere systemen van de rit zijn. Omdat alles met elkaar te maken heeft, zijn er vaak meerdere systemen tegelijkertijd uit balans. Ik kan hier niet alles noemen, maar het houdt dus meer in dan andere voeding en een multivitamine slikken.

Alle behandelingen worden ondersteund door bioresonantie (klik hier voor een uitleg).

Wil jij je gezondheid in eigen hand nemen? Ik kijk, samen met jou, hoe je gezondheid verbeterd kan worden. Dat is voor iedereen anders, want jij bent uniek!

Wie ben ik

Mijn naam is Tineke Jacobs. Sinds mijn 40e heb ik reumatische artritis, de vorm van reuma waarbij ontstekingen optreden. 10 jaar lang heb ik hiervoor zware medicijnen geslikt, waaronder methothrexaat. Ik las dat dit medicijn de levensverwachting met 15 – 20 jaar verkort en ben me er toen in gaan verdiepen of er op een natuurlijke manier iets aan reuma te doen is.

Er ging een wereld voor me open, maar ik had ook al snel in de gaten dat ik veel te weinig wist om er echt iets aan te doen. Daarom heb ik de opleiding Epigenetisch Therapeut gevolgd.  In overleg met de reumatoloog en zeer tegen zijn zin, heb ik de medicijnen langzaam afgebouwd. Hij zei dat het niet mogelijk was om hier met voeding en natuurlijke middelen iets aan te doen en dat ik nooit van de medicijnen af zou komen. Toch ben ik er al een paar jaar vanaf en heb totaal geen klachten meer.

Niet alleen aan reuma kun je met natuurlijke middelen iets doen, maar aan de meeste chronische klachten zoals diabetes, fibromyalgie, allerlei allergieën, darmklachten, hormonale klachten, onverklaarbaar overgewicht, overgangsklachten etc.

The secret of