Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens

Biofotonentherapie

Onze gezondheid is afhankelijk van het functioneren van cellen
Fotonentherapie behandelt het lichaam met een lage intensiteit infrarood laserlicht en rood LED-licht met als doel de werking van de lichaamscellen te stimuleren. Ons lichaam is opgebouwd uit 60 – 100.000.000.000.000.000 cellen. Elke cel houdt zichzelf in leven door algemene functies, zoals de opname van zuurstof en voedingsstoffen, afbraak en opbouw van stoffen, communicatie met andere cellen, zelfherstel en celdeling. Elke cel heeft ook specifieke functies die in dienst staan van een optimale werking van het lichaam, zoals transport van zuurstof door rode bloedcellen, samentrekking van spieren door spiercellen en overdracht van elektrische signalen door zenuwcellen. Het functioneren van ons lichaam als geheel wordt bepaald door het functioneren van alle individuele cellen.

Het functioneren van onze cellen is afhankelijk van biofotonen
Sinds 1975 bewijst wetenschappelijk onderzoek dat lichaamscellen continue licht uitstralen. Het licht kreeg de naam biofotonen en kenmerkt zich door veel infrarood licht en een zeer lage intensiteit. Dit biologische laserlicht ontstaat doordat alle lichaamscellen zonlicht opnemen en het vervolgens transformeren in biofotonen. Lichaamscellen gebruiken biofotonen als bron van energie voor alle celfuncties en als communicatiemiddel voor de aansturing van alle celfuncties en de samenwerking met andere cellen.

Bevatten onze cellen voldoende biofotonen?
Tegenwoordig ontwikkelen veel mensen een tekort aan biofotonen door:

1.

Te weinig productie van biofotonen door ons leven in gebouwen, het klimaat en te weinig natuurlijk voedsel en drinkwater

2.

Te veel afgifte van biofotonen door stress, teveel afvalstoffen en electrosmog.
Door een chronisch tekort aan biofotonen in de cellen ontstaan op den duur allerlei gezondheidsklachten.

Voor welke gezondheidsproblemen?
Fotonentherapie stimuleert de werking van alle soorten cellen, weefsels en organen. Daarom worden er goede resultaten behaald bij aandoeningen van alle orgaanstelsels: het zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem, spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel, circulatiestelsel, spijsverteringsstelsel en de huid. Mensen met vermoeidheidsklachten ervaren vaak snel verbetering.

Orthomoleculaire therapie

Steeds meer mensen worden zich bewust van de relatie tussen voeding en gezondheid. Voeding bepaalt voor een groot deel hoe je lichaam functioneert, hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. Als je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, kan het lichaam opbouwen, repareren, ontgiften en vernieuwen.

We eten steeds meer gemaksvoedsel met allerlei toevoegingen waar ons lichaam niets aan heeft en waar het weer vanaf moet zien te komen. Onderschat ook de invloed van stress niet. Verschillende lichaamsprocessen worden hierdoor verstoord, waardoor er klachten, vermoeidheid en ziektes op kunnen treden. Een auto blijft veel langer zonder problemen draaien als je er goede, schone brandstof in gooit. Datzelfde geldt voor ons lichaam.

Ten eerste kijk ik altijd met bioresonantie of er voedingsintoleranties zijn. Een voedingsintolerantie is iets anders dan een allergie. Van een allergie heb je binnen een paar uur last; je kunt voedingsintoleranties hebben zonder dat je het merkt, maar het doet wel iets met je immuunsysteem of je darmen.

95% van de chronische aandoeningen hebben te maken met zogenaamde laaggradige ontstekingen. Ook hier merk je, in tegenstelling tot een actieve ontsteking, niets van, maar het is funest voor je lichaam. Hier kun je een enorm verschil maken door meer ontstekingsremmende voeding te eten en specifieke supplementen te slikken.

Tarieven

Het eerste consult duurt 2 uur en kost € 80.
Vervolgconsulten kosten € 50.

Betalen kan met pin.

Op basis van het lidmaatschap bij de NWP (Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals) worden de consulten gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit het aanvullende pakket. Overzicht van vergoedingen (2022). De CZ groep vergoedt geen natuurgeneeskundige consulten.

Indien u een afspraak af wilt zeggen, dit graag minimaal 48 uur van tevoren doorgeven (afzeggingen in het weekend tellen als afzegging op de maandag) per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-28143026.
Als de afspraak niet tijdig wordt afgezegd, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Bioresonantie

Hoe werkt bioresonantie?

Ons lichaam is opgebouwd uit weefsels en organen; deze bestaan uit celstructuren, welke bestaan uit cellen. De cellen zijn opgebouwd uit moleculen, die weer bestaan uit atomen. Elk atoom heeft zijn eigen electromagnetische veldje. Dit magneetje wordt in stand gehouden door de positief geladen kern waar negatief geladen electronen omheen draaien. De lading van de atomen geven aan het molecuul een eigen trilling. Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam geleid worden door elektromagnetische trillingen. Ziekteprocessen beginnen met verkeerde, disharmonische trillingen, die de chemische processen verkeerd aansturen. De frequenties van een gezond persoon zijn harmonisch. Disharmonische frequenties vanuit een gestoord lichaamsdeel worden naar de Bicom-computer geleid en worden verwerkt tot therapiesignaal. De harmonische gezonde trillingen worden aan het lichaam teruggegeven. Daardoor verdwijnt de foutieve besturing van de chemische processen in het lichaam.

Alle stoffen zoals hormonen, vitamines, vetten, koolhydraten, zuurstof, stikstof en schadelijke substanties zoals virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en toxines hebben hun eigen chemische identiteit en daarmee ook hun specifieke electromagnetische veld (trilling). De schadelijke stoffen kunnen met bioresonantie worden opgespoord en geëlimineerd.
Ik werk met de Bicom, dit is één van de meest effectieve, krachtige bioresonantie-apparaten. De volgende klachten kunnen o.a. behandeld worden met de Bicom:

  • Allergieën, bv voor pollen, huisstofmijt en voedselovergevoeligheden. De gevolgen hiervan zijn vaak te vinden op het gebied van de huid (eczeem, acne, galbulten, jeuk, psoriasis) en maag- en darmslijmvliezen (opgeblazen gevoel, winderigheid, prikkelbare darm)
  • Klachten aan de luchtwegen zoals astma, bronchitis en sinusitis
  • Aandoeningen van organen zoals maag, darmen, lever, gas, blaas en nieren
  • Restklachten na de ziekte van Pfeiffer, Lyme en andere ziekteverwekkers
  • Chronische vermoeidheid
  • Hormonale klachten zoals PMS, menstruatie- en overgangsklachten
  • Hart- en vaatziekten, zoals hoge bloeddruk
  • Opsporen van voedselintoleranties
  • Allerlei klachten die veroorzaakt worden door virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en toxines, zoals bijvoorbeeld gordelroos (herpes zoster virus), candida, kalknagels, koortslip, acné bij volwassenen, steenpuisten, maagzweren enz.

Wie ben ik

Mijn naam is Tineke Jacobs. Sinds mijn 40e heb ik reumatische artritis, de vorm van reuma waarbij ontstekingen optreden. 10 jaar lang heb ik hiervoor zware medicijnen geslikt, waaronder methothrexaat. Ik las dat dit medicijn de levensverwachting met 15 – 20 jaar verkort en ben me er toen in gaan verdiepen of er op een natuurlijke manier iets aan reuma te doen is.  Tineke Jakobs

Er ging een wereld voor me open, maar ik had ook al snel in de gaten dat ik veel te weinig wist om er echt iets aan te doen. Daarom heb ik de opleiding Epigenetisch Therapeut gevolgd.  In overleg met de reumatoloog en zeer tegen zijn zin, heb ik de medicijnen langzaam afgebouwd. Hij zei dat het niet mogelijk was om hier met voeding en natuurlijke middelen iets aan te doen en dat ik nooit van de medicijnen af zou komen. Toch ben ik er al een paar jaar vanaf en heb totaal geen klachten meer.

The secret of

 

 

Praktijk in Sleen

De praktijk is gevestigd aan De Goornhoek 1 / 2 in Sleen.
Voor het maken van een afspraak belt u:
06-28 14 30 26 of gebruikt u het
contactformulier